POKLIČITE NAS
041 307 842

0Item(s)
0 izdelkov Košarica

Product was successfully added to your shopping cart.

Magnetno držalo za avto

V zadnjem času je veliko govora o tem, da je v vozilu malo prostora, kamor bi lahko odložili svoj telefon. Ste pomislili na magnetno držalo za avto? Skoraj vedno vse tlačimo v sredinsko konzolo ali v predal, ki je v naslonjalu za roke. Danes vam predstavljamo enostavno rešitev, ki je povrhu vsega še privlačnega izgleda!

Več o tem
12. 12. 2017 21.31 Objavil Ilovemobi Novice,

Ovitki za Huawei Mate 10

Pred časom je veljalo, da Kitajci ne znajo narediti nobene stvari, ne da bi jo kopirali ali ponaredili. Poleg tega naj bi bili kitajski izdelki nekvalitetni in hitro pokvarljivi.

Vse več uporabnikov telefonov Huawei te trditve postavlja na veliko preizkušnjo. Pravkar je Huawei na trg poslal enega najbolj konkurenčnih telefonov na svetu. Njegove karakteristike se postavljajo ob bok najmodernejšim modelom Apple ali Samsung. Ko se pogovarjam z uporabniki, ti celo prisegajo, da nikoli več ne bodo izbrali česa drugega kot le Huawei. Zaradi tega lako trdimo, da bodo šli telefoni in ovitki za Huawei Mate 10 izredno dobro v prodajo. Seveda so se ovitki za Huawei Mate 10 takoj znašli tudi na policah naše spletne trgovine www.ilovemobi.si, ki ponuja tovrstno opremo. Ponudba proizvajalcev ovitkov je na začetku še nekaj slabša, a prejeli smo že najavo, kaj bomo zadovoljnim uporabnikom lahko ponudili v prihodnjih mesecih.

Več o tem
22. 10. 2017 15.01 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za iPhone X

No, pa smo ga dočakali! iPhone X namreč. Po nekaj neuspelih napovedih in zamudi, za katero osebno menim, da je bila namerna, so v gigantu Apple le prodali prvi iPhone X. Odlikuje ga izjemen izgled, spredaj in zadaj steklo, robovi iz aluminija. Le kdo ga ne bi imel? Ah, cena, pravite? Toliko, da vam priporočamo, da v naši spletni trgovini najprej kliknete na povezavo "Ovitki za iPhone X", saj ne upate tvegati, da vam ta prestižni telefon že ob odpiranju škatle pade na tla. Kot rečeno: novi iPhone X ima stekleno ohišje, kar ga naredi še bolj ranljivega. Zato so seveda ovitki za iPhone X nepogrešljiva oprema lastnikov.

V naši spletni trgovini www.ilovemobi.si med ovitki za iPhone X lahko najdete zelo zanimive in raznovrstne zaščite.

Več o tem
22. 10. 2017 11.32 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za iPhone 8

Dober mesec je minil, odkar je svetovno najbolj priznani in zaželjeni proizvajalec telefonov Apple trgu ponudil aparat iPhone 8. A tokrat so ljubitelji ogrizenega jabolka ostali mešanih občutkov. Funkcionalnosti operacijskega sistema in kamere so večinoma ostali enaki, sedmica ponuja več barvnih kombinacij in je tudi veliko bolj cenovno dostopna. Novi iPhone 8 ima stekleno ohišje, kar ga naredi še bolj ranljivega. Zato so seveda ovitki za iPhone 8 nepogrešljiva oprema lastnikov.

Seveda so se ovitki za iPhone 8 takoj znašli tudi na policah trgovin, ki ponujamo tovrstno opremo.

Več o tem
21. 10. 2017 15.35 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za Huawei P10


Nekdaj nizkocenovni kitajski proizvajalec mobilnih telefonov Huawei je spomladi 2017 lansiral enega najbolj konkurenčnih aparatov doslej. Njegove karakteristike se postavljajo ob bok najmodernejšim modelom Apple ali Samsung. Ko se pogovarjam z uporabniki, ti celo prisegajo, da nikoli več ne bodo izbrali česa drugega kot le Huawei. Telefoni in ovitki za Huawei P10 gredo zaradi vse večjega povpraševanja izredno dobro v prodajo.

Seveda so se ovitki za Huawei P10 takoj znašli tudi na policah naše spletne trgovine www.ilovemobi.si, ki ponuja tovrstno opremo.

Več o tem
21. 10. 2017 15.07 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za Samsung Galaxy S8
Spomladi letošnjega leta je na trg ponosno prikorakal novi telefon južnokorejskega giganta Samsung. Kot je že v navadi, ga niso poimenovali z nobenim pompoznim imenom, ampak le s črko in številko - Samsung Galaxy S8.

Izgled in uporabljena tehnologija so navdušili ljubitelje Android naprav, tako da so bili telefoni in ovitki za Samsung Galaxy S8 razgrabljeni že v prvih urah. 

Več o tem
20. 10. 2017 13.29 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za iPhone 7

Že dobro leto je minilo, odkar je svetovno najbolj priznani in zaželjeni proizvajalec telefonov Apple trgu ponudil aparat iPhone 7. Seveda so bili ljubitelji ogrizenega jabolka še enkrat več navdušeni. Telefoni in ovitki za iPhone 7 so šli za med. Poznana slika kupcev, ki stojijo v vrstah, da bi med prvimi kupili telefon, ki ni ravno poceni, je spet polnila poročila in časopise.

Seveda so se ovitki za iPhone 7 takoj znašli tudi na policah trgovin, ki ponujamo tovrstno opremo.

Več o tem
19. 10. 2017 17.14 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za telefon Huawei

Blagovna znamka Huawei se je na slovenskem trgu v zadnjih nekaj letih prijela tako dobro kot redkokatera druga. Telefonski aparati ter ovitki za telefon Huawei so med najbolj prodajanimi na področju mobilne telefonije.

Več o tem
30. 09. 2017 19.47 Objavil I love mobi Novice,

PopSocket

Pripomoček za telefon in tablice, ki ga lahko uporabljaš na 101 način. Uporablja se kot stojalo za mobilni telefon, držalo za selfieje, navijalka za slušalke, avto držalo/nosilec, itd.

Več o tem
18. 09. 2017 20.45 Objavil I love mobi Novice,

Ovitek Dzgogo

Ste eden tistih, ki želite izstopati ali pa enostavno imeti ovitek, ki predstavlja vas. Govorim namreč o seriji ovitkov Dzgogo, ki navdušujejo vsepovprek!

Več o tem
9. 09. 2017 19.21 Objavil I love mobi Novice,

KUPUJ CENEJE

Prijavi se na e-novice in bodi obveščen/a o novostih ter popustih.