POKLIČITE NAS
041 307 842

0Item(s)
0 izdelkov Košarica

IZKORISTI PRILOŽNOST!
 
Ob nakupu dveh ali več artiklov, 15% popust na blagajni.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ovitki za telefon Army

Tokrat predstavljamo tri ovitke za telefon, ki bodo v kakem fitnesu ali kafiču pritegnili marsikateri nevoščljiv pogled. 

Mobilni telefoni so v zadnjih nekaj letih postali vse kaj več kot le pripomoček za komunikacijo. Vsak telefon, tudi najcenejši kitajski, je vrhunski oblikovalski dosežek. Robovi ekrana so diskretno ravni ali pa elegantno zaobljeni, tipke so lepo obrobljene, s svetlečo kovinsko obrobo ali pa jih sploh ni videti. Hrbtna stran telefona je opremljena z logotipom izdelovalca in pogosto je izdelana iz sijoče plastike ali pa je že kar brušena kovinska. Skratka, telefon že sam po sebi izgleda izredno lepo. V bistvu so današnji telefoni postali že kar modni dodatek. Ženske jih nosijo opremljene z diamantki, ogledali, cofi, bleščicami, prstani in še kaj bi se našlo. Kaj pa moški?

Pustimo zdaj tisti praktični del moške populacije, ki želi na telefonu le ovitek proti praskam, če mu slučajno spolzi iz rok in pa zaščitno steklo za nekaj evrov, ki se bo razbilo namesto dragega ekrana.

Več o tem
4. 04. 2018 20.45 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za telefon ilovemobi.si

Ovitki za telefon - super izbira najnovejših modelov po zadnji modi. Ovitki in stekla za telefone iPhone, Samsung, Huawei in mnoge druge. Bleščice, usnje, dodatki in še in še...

Končno je tu dan, ko si kupila nov telefon, ponos je v višavah! :) To ni le telefon, ampak je huuuud telefon, ki ga ima tvoja vzornica, dekle, na katero si ljubosumna ali pa ti je samo všeč in si ga iz tega razloga tudi kupila. To veš samo ti. :)  

Kakorkoli obrnemo, nakup ni bil poceni. Potrebuješ primerno zaščito... Le kje bi lahko žačela? Namig: www.ilovemobi.si. Ovitki za telefon so danes poleg zaščite tudi nujno potreben modni dodatek, ki se poda k tvoji torbici, nohtom, obleki,...

Zato sem ti pripravila popolnih 7 ovitkov za telefon, ki jih lahko izbereš v letošnjem letu. 

Več o tem
25. 03. 2018 20.45 Objavil I love mobi Novice,

 

Ovitki za Samsung Galaxy S9

Najlepši in najmodernejši ovitki za Samsung Galaxy S9. Novi dizajni, oblike in barve. Za moške in ženske zdaj lahko izbirate med široko paleto ovitkov in etuijev. Preverite ponudbo, ne bo vam žal!
Pred nekaj dnevi je namreč na svet prijokal novi član uspešne Samsungove družine in takoj se je pojavilo tudi vprašanje: Kakšni pa so novi ovitki za Samsung Galaxy S9?

Zakaj ne bi preverili? Enostavno kliknite na zgornjo povezavo "Ovitki za Samsung Galaxy S9" in zase izberite ovitek. Nikakor ne smete pozabiti tudi na zaščitno steklo, saj vam vaš novi telefon lahko kaj hitro zdrsne iz rok. Škoda je lahko precej visoka, saj že sam ekran stane nekaj sto eurov. Kaljeno zaščitno steklo v kombinaciji z ovitki za Samsung Galaxy S9 bo zagotovilo za daljšo življenjsko dobo vašega novega telefona.


Pri nas, v trgovini www.ilovemobi.si med različnimi etuiji in ovitki za Samsung Galaxy S9 lahko najdete tako klasične kot tudi nove oblike zaščite.

Več o tem
24. 02. 2018 21.46 Objavil I love mobi Novice,

Kaljeno zascitno steklo za telefon

Pri vsakdanji uporabi telefona je kaljeno zaščitno steklo edina rešitev, ki vam ohranja zaslon cel. Če se zavedate stroška menjave zaslona, ste verjetno že imeli eno ali več kaljenih zaščitnih stekel, ki so se izkazali za »life saver-ja«, ko je prišlo do nezaželenih nezgod, kot so padci, odrgnine, itd.

V enem izmed prejšnjih blog zapisov (zaščitno kaljeno steklo in namestitev) ste lahko prebrali, kako se po korakih namesti kaljeno zaščitno steklo. Danes bomo za vas demonstrirali namestitev še v video obliki, da se boste lahko vsi ravnali po navodilih in opravili namestitev brez mehurčkov.

 

Prvo in najbolj pomembno je, da odstranimo ovitek / etui in ostale dodatke, ki jih imamo trenutno na našem »prijatelju«. Nato iz paketa (če ste kupili pri nas) vzamete nalepkico »Dust remover« oziroma odstranjevalec prahu in z njo »tapkate« po celotni zaslonski površini, da ostanite vse prašne delce.

Več o tem
24. 01. 2018 22.20 Objavil I love mobi Novice,

Magnetno držalo za avto

V zadnjem času je veliko govora o tem, da je v vozilu malo prostora, kamor bi lahko odložili svoj telefon. Ste pomislili na magnetno držalo za avto? Skoraj vedno vse tlačimo v sredinsko konzolo ali v predal, ki je v naslonjalu za roke. Danes vam predstavljamo enostavno rešitev, ki je povrhu vsega še privlačnega izgleda!

CAFELE predstavlja enostavno rešitev, ki bo vaš telefon obdržala na mestu. Magnetno držalo za avto je precej manjše od običajnih avtomobilskih držal, saj se pritrdi kar v ventilacijsko režo. Uporablja štiri »zobke«, ki so obloženi z gumo. To zagotavlja popoln oprijem ventilacijske reže.

Običajna držala so zasnovana tako, da imajo veliko pregibov in plastičnih delov ter so običajno zelo velika in nepraktična. Vsako magnetno držalo za avto, ki ga najdete v naši spletni trgovini, je v ponudbi z namenom, saj smo vse preizkusili in vsakega brez zadržka priporočamo.

Več o tem
12. 12. 2017 21.31 Objavil Ilovemobi Novice,

Ovitki za Huawei Mate 10

Pred časom je veljalo, da Kitajci ne znajo narediti nobene stvari, ne da bi jo kopirali ali ponaredili. Poleg tega naj bi bili kitajski izdelki nekvalitetni in hitro pokvarljivi.

Vse več uporabnikov telefonov Huawei te trditve postavlja na veliko preizkušnjo. Pravkar je Huawei na trg poslal enega najbolj konkurenčnih telefonov na svetu. Njegove karakteristike se postavljajo ob bok najmodernejšim modelom Apple ali Samsung. Ko se pogovarjam z uporabniki, ti celo prisegajo, da nikoli več ne bodo izbrali česa drugega kot le Huawei. Zaradi tega lako trdimo, da bodo šli telefoni in ovitki za Huawei Mate 10 izredno dobro v prodajo. Seveda so se ovitki za Huawei Mate 10 takoj znašli tudi na policah naše spletne trgovine www.ilovemobi.si, ki ponuja tovrstno opremo. Ponudba proizvajalcev ovitkov je na začetku še nekaj slabša, a prejeli smo že najavo, kaj bomo zadovoljnim uporabnikom lahko ponudili v prihodnjih mesecih.

Več o tem
22. 10. 2017 15.01 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za iPhone X

Ovitki za telefon po zadnji modi - za moške in ženske. Najboljša izbira je seveda v naši trgovini www.ilovemobi.si. Preberite opise nekaj najbolj atraktivnih ovitkov in etuijev za telefon iPhone X.

No, pa smo ga dočakali! iPhone X namreč. Po nekaj neuspelih napovedih in zamudi, za katero osebno menim, da je bila namerna, so v gigantu Apple le prodali prvi iPhone X. Odlikuje ga izjemen izgled, spredaj in zadaj steklo, robovi iz aluminija. Le kdo ga ne bi imel? Ah, cena, pravite? Toliko, da vam priporočamo, da v naši spletni trgovini najprej kliknete na povezavo "Ovitki za iPhone X", saj ne upate tvegati, da vam ta prestižni telefon že ob odpiranju škatle pade na tla. Kot rečeno: novi iPhone X ima stekleno ohišje, kar ga naredi še bolj ranljivega. Zato so seveda ovitki za iPhone X nepogrešljiva oprema lastnikov.

V naši spletni trgovini www.ilovemobi.si med ovitki za iPhone X lahko najdete zelo zanimive in raznovrstne zaščite.

Več o tem
22. 10. 2017 11.32 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za iPhone 8

Dober mesec je minil, odkar je svetovno najbolj priznani in zaželjeni proizvajalec telefonov Apple trgu ponudil aparat iPhone 8. A tokrat so ljubitelji ogrizenega jabolka ostali mešanih občutkov. Funkcionalnosti operacijskega sistema in kamere so večinoma ostali enaki, sedmica ponuja več barvnih kombinacij in je tudi veliko bolj cenovno dostopna. Novi iPhone 8 ima stekleno ohišje, kar ga naredi še bolj ranljivega. Zato so seveda ovitki za iPhone 8 nepogrešljiva oprema lastnikov.

Seveda so se ovitki za iPhone 8 takoj znašli tudi na policah trgovin, ki ponujamo tovrstno opremo.

V naši spletni trgovini www.ilovemobi.si med ovitki za iPhone 8 lahko najdete zelo zanimive in raznovrstne zaščite. Večina je izdelanih iz mehkega upogljivega gela, ki ga imenujemo tudi TPU. Ta je na dotik lepo mehak in pri uporabi telefon težko zdrsne iz rok. Drugače pa je z ovitki za iPhone 8, ki so izdelani iz plastike.

Več o tem
21. 10. 2017 15.35 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za Huawei P10


Nekdaj nizkocenovni kitajski proizvajalec mobilnih telefonov Huawei je spomladi 2017 lansiral enega najbolj konkurenčnih aparatov doslej. Njegove karakteristike se postavljajo ob bok najmodernejšim modelom Apple ali Samsung. Ko se pogovarjam z uporabniki, ti celo prisegajo, da nikoli več ne bodo izbrali česa drugega kot le Huawei. Telefoni in ovitki za Huawei P10 gredo zaradi vse večjega povpraševanja izredno dobro v prodajo.

Seveda so se ovitki za Huawei P10 takoj znašli tudi na policah naše spletne trgovine www.ilovemobi.si, ki ponuja tovrstno opremo.

Pri nas med ovitki za Huawei P10 lahko najdete zelo raznovrstne ter zanimive zaščite. Večina je izdelanih iz mehkega upogljivega gela, ki ga imenujemo tudi TPU. Ta je na dotik prijetno mehak in zaradi tega pri uporabi telefon težko uide iz rok. Drugače je z ovitki za Huawei P10, ki so izdelani iz plastike.

Več o tem
21. 10. 2017 15.07 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za Samsung Galaxy S8
Spomladi letošnjega leta je na trg ponosno prikorakal novi telefon južnokorejskega giganta Samsung. Kot je že v navadi, ga niso poimenovali z nobenim pompoznim imenom, ampak le s črko in številko - Samsung Galaxy S8.

Izgled in uporabljena tehnologija so navdušili ljubitelje Android naprav, tako da so bili telefoni in ovitki za Samsung Galaxy S8 razgrabljeni že v prvih urah. 

Po blogih in forumih so se pričeli vrstiti prvi komentarji in testi zadovoljnih uporabnikov. Danes lahko ta super moderen telefon srečamo pri precejšnjem številu ljudi.

Seveda so se ovitki za Samsung Galaxy S8 takoj znašli tudi na straneh spletnih trgovin, ki se ukvarjamo z mobilno telefonijo ter dodatki za telefone.

V naši spletni trgovini www.ilovemobi.si med ovitki za Samsung Galaxy S8 lahko najdete zelo uporabne ter zanimive zaščitne izdelke. Večina je izdelanih iz mehkega upogljivega gela TPU, ki ga odlikuje izredno mehak otip, tako da pri uporabi telefon težko uide iz rok.

Več o tem
20. 10. 2017 13.29 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za iPhone 7

Že dobro leto je minilo, odkar je svetovno najbolj priznani in zaželjeni proizvajalec telefonov Apple trgu ponudil aparat iPhone 7. Seveda so bili ljubitelji ogrizenega jabolka še enkrat več navdušeni. Telefoni in ovitki za iPhone 7 so šli za med. Poznana slika kupcev, ki stojijo v vrstah, da bi med prvimi kupili telefon, ki ni ravno poceni, je spet polnila poročila in časopise.

Seveda so se ovitki za iPhone 7 takoj znašli tudi na policah trgovin, ki ponujamo tovrstno opremo.

V naši spletni trgovini www.ilovemobi.si med ovitki za iPhone 7 lahko najdete zelo zanimive in raznovrstne zaščite. Večina je izdelanih iz mehkega upogljivega gela, ki ga imenujemo tudi TPU. Ta je na otip prijetno mehak in pri uporabi telefon težko uide iz rok. Drugače je z ovitki za iPhone 7, ki so izdelani iz plastike. 

Več o tem
19. 10. 2017 17.14 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za telefon Huawei

Blagovna znamka Huawei se je na slovenskem trgu v zadnjih nekaj letih prijela tako dobro kot redkokatera druga. Telefonski aparati ter ovitki za telefon Huawei so med najbolj prodajanimi na področju mobilne telefonije.

Ko se je pred nekaj leti blagovna znamka Huawei prvič pojavila pri nas, so mnogi nejeverno zmajevali z glavo, češ še ena od kitajskih cenenih elektronskih napravic. Pa ni bilo tako. Telefoni Huawei so postali priljubljeni tudi med mladimi in tržni delež se iz meseca v mesec dviguje. Proizvajalec uporablja najboljše in najkvalitetnejše čipe, kamere, baterije, zaslone,...

Tudi z ovitki za telefon Huawei je bilo podobno. Najprej ste lahko na trgu našli le nekaj osnovnih modelov ovitkov in etuijev. Ko pa so kupci iz dneva v dan povpraševali po lepših in kvalitetnejših artiklih, smo se morali ponudniki potruditi in jim ponuditi moderne in sveže zaščite za mobitele.

Več o tem
30. 09. 2017 19.47 Objavil I love mobi Novice,

PopSocket

Pripomoček za telefon in tablice, ki ga lahko uporabljaš na 101 način. Uporablja se kot stojalo za mobilni telefon, držalo za selfieje, navijalka za slušalke, avto držalo/nosilec, itd.

Več o tem
18. 09. 2017 20.45 Objavil I love mobi Novice,

Ovitek Dzgogo

Ste eden tistih, ki želite izstopati ali pa enostavno imeti ovitek, ki predstavlja vas. Govorim namreč o seriji ovitkov Dzgogo, ki navdušujejo vsepovprek! Izdelani so za ljudi, ki želijo da je ovitek za telefon robusten, hkrati pa pa je tako zelo tanek, da sploh ne boste vedeli da ga imate! So izredno ekstravagantni, posebni in drugačni, zato ga enostavno morate imeti!

Dzgogo je vodilna blagovna znamka, ki se že od samega začetka osredotoča na zagotavljanje visokokakovostnih ovitkov za telefon. Ovitki za telefon so izdelani v minimalističnem slogu, so sveži, modni in naravnost izvrstni! Ne glede na barvo ali videz, so tem ovitkom dodani bolj modni elementi! Od drugih se zelo razlikujejo, saj je serija ovitkov Dzgogo narejena za tiste ljudi, ki obožujejo eleganco.

Ker si v glavi verjetno sestavljate sliko, kakšen naj bi ovitek izgledal, vam jim bom nekaj predstavila.

Več o tem
9. 09. 2017 19.21 Objavil I love mobi Novice,

pom_pom_blog_slika

Srčkani, ljubki, kosmati, ljubeznivi – so besede, katere opisujejo priljubljen dodatek, ki je kot nevihta vstopil v svet mode. Vse se je začelo s »FENDI« Karla Lagerfelda pred nekaj sezonami, zdaj pa te srčkane kosmate kroglice »bingljajo« povsod. Neverjetno, kako lahko nekaj tako majhnega in preprostega naredi veliko spremembo.

Poleg tega, da jih verjetno že uporabljaš na svojih čevljih, torbicah, puloverjih, denarnicah in kapah, si verjetno tudi že pomislila na ovitek s cofom za telefon. Kdor je bil v zadnjih časih na družbenih omrežjih vsaj malo pozoren, je zagotovo zasledil nekaj najbolj popularnih »verzij« pom pom cofka na ovitkih za telefon.

Naša spletna trgovina www.ilovemobi.si je trenutno prva in edina, ki ponuja ovitek za telefon s cofom za več različnih modelov telefona, blagovnih znamk iPhone, Samsung in Huawei. 

Več o tem

Danes je na trgu vse več telefonov višjega cenovnega razreda, katere je pametno zaščititi pred udarci, praskami in drugimi odrgninami. Popravilo poškodovanega zaslona vas lahko stane tudi do polovice celotnega zneska, ki ste ga odšteli pri nakupu telefona. Ovitek in etui sestavljajo različni materiali in razlika med njimi je ogromna. Ovitek ali etui iz mehkega gela (soft gel/TPU) je prožen in bolje absorbira silo udarca, kot ovitek oziroma etui iz plastike. 

Sama namestitev ovitka ali etuija je lažja, če je izdelan iz mehkega gela (soft gel), saj je upogljiv v vse smeri. V nasprotnem primeru, ko imamo ovitek ali etui iz plastike je potrebna izredna pazljivost pri namestitvi zaščite, saj se hitro pripeti, da se izdelek poškoduje. Poškodovan ovitek ali etui ni več tako zanesljiva zaščita, ker se razpoka širi, dokler izdelek ni več uporaben. Visoka trdota materiala, kot je plastika, potrebuje posebno pazljivost tudi med samo uporabo

Več o tem
24. 05. 2017 14.49 Objavil I love mobi Novice,

Kako namestiti zaščitno kaljeno steklo naslovna slika

Zaščititi nekaj s steklom na splošno nima smisla. Obstaja razlog, zakaj avtomobili ne uporabljajo navadnega stekla. Razbito navadno steklo predstavlja tveganje za varnost in zato se različni proizvajalci stekel težavi želijo izogniti. Kaljeno steklo je obdelano s toploto in procesom stiskanja, tako da lahko prenese večjo silo ali pritisk na svoji površini. Tukaj ni dvoma, da je kaljeno steklo nekajkrat močnejše v primerjavi z navadnim steklom.

Izredno pomembno je, da zaščitno kaljeno steklo uporabljate na zaslonu telefona, saj je v konstantnem stiku z našimi rokami in obrazi. Iz popolnoma enakega razloga se tudi ta vrsta stekla uporablja na vetrobranskih steklih, saj se steklo pri razbitju ne razleti ampak ostale celotno in razpokano. 

oskrbite, da izbrano zaščitno kaljeno steklo “skoraj” doseže rob telefona, saj s tem dobro ščiti celotno sprednjo površino telefona in celoten zaslon pred udarci in drugimi nezgodami. V redkih primerih zaščitno kaljeno steklo ne pokriva celotnega zaslona in takšno zaščitno kaljeno steklo močno odsvetujemo.

Več o tem
24. 04. 2017 16.25 Objavil I love mobi Novice,

KUPUJ CENEJE

Prijavi se na e-novice in bodi obveščen/a o novostih ter popustih.