POKLIČITE NAS
041 307 842

0Item(s)
0 izdelkov Košarica

Product was successfully added to your shopping cart.

Xiaomi POCO F1

Nastavite smer naraščajoče

   

Elementov: 5

 1. Ovitek soft gel TPU lenuo (črn) - Xiaomi POCO F1

  Ovitek je iz posebnega gela (TPU), ki je na dotik mehak in je izredno upogljiv. Je znamke Lenuo v črni barvi, še posebno eleganten. Soft gel ovitek se popolnoma prilega vaši napravi ter preprečuje obrabo telefona in ga ščiti pred praskami in udarci. Ta ovitek poskrbi za prijeten občutek na dotik in povrhu še preprečuje nezaželene nezgode. Ovitek se popolnoma prilega in poskrbi za nemoteno povezljivost z napajalnim/podatkovnim kablom ter nemoteno uporabo vseh gumbov in rež.
  14,50 €
 2. Ovitek soft gel TPU (magenta) - Xiaomi POCO F1

  Ovitek je iz posebnega gela (TPU), ki je na dotik mehak in je izredno upogljiv. Poslikan je s prelivajočo vijolično barvo kar mu daje eleganten videz. Soft gel ovitek se popolnoma prilega vaši napravi ter preprečuje obrabo telefona in ga ščiti pred praskami in udarci. Ta ovitek poskrbi za prijeten občutek na dotik in povrhu še preprečuje nezaželene nezgode. Ovitek se popolnoma prilega in poskrbi za nemoteno povezljivost z napajalnim/podatkovnim kablom ter nemoteno uporabo vseh gumbov in rež.
  15,00 €
 3. Ovitek soft gel TPU z vzorcem rož (siv) - Xiaomi POCO F1

  Ovitek je iz posebnega gela (TPU), ki je na dotik mehak in je izredno upogljiv. Poslikan je z rožami na sivi podlagi, kar mu daje eleganten videz. Soft gel ovitek se popolnoma prilega vaši napravi ter preprečuje obrabo telefona in ga ščiti pred praskami in udarci. Ta ovitek poskrbi za prijeten občutek na dotik in povrhu še preprečuje nezaželene nezgode. Ovitek se popolnoma prilega in poskrbi za nemoteno povezljivost z napajalnim/podatkovnim kablom ter nemoteno uporabo vseh gumbov in rež.
  13,00 €
 4. Preklopni usnjen etui z vrtnicami (rdeč) - Xiaomi POCO F1

  Ta etui je učinkovit in hkrati enostaven, udoben in praktičen. Vašo pametno napravo ustrezno ščiti pred vsakdanjimi praskami, umazanijo in obrabo. Zasnovan je tako, da ima stojalo Flip, vam omogoča udobno gledanje, medtem, ko vam naprave ni potrebno držati v roki. Etui ima funkcionalne reže za kartice, in je lahko tudi priročna denarnica. Omogoča enostaven dostop do vseh rež in gumbov.
  16,00 €
 5. Kaljeno zaščitno steklo (0,26mm, 9H, 2.5D) pokriva raven del zaslona - Xiaomi POCO F1

  Kaljeno zaščitno steklo predstavlja cenovno zelo ugodno zaščito vašega telefona. Z izjemno trdoto varuje zaslon pred praskami in razbitjem. Posebna struktura in tehnologija izdelave stekla povzroči, da se sila udarca razporedi po celotni površini in tako prepreči, da bi se razbil drag zaslon. Zelo podobno kot avtomobilsko steklo se tudi to kaljeno steklo razbije pajčevinasto ter še naprej ostane na mestu in ne razpade. Po razbitju ga je enostavno odstraniti in zamenjati z novim. Steklo je popolnoma prosojno in ne zmanjšuje občutljivosti ekrana na dotik. Zaradi posebnega načina obdelave je tudi manj občutljivo na prstne odtise ter zmanjšuje mavrični odsev. Zaradi izjemne tankosti zaščitno steklo ne predstavlja dodatne teže in debeline. Je popolnoma nevidno in ne moti namestitve etuija ali ovitka. Robovi zaradi posebne laserske obdelave niso ostri ampak lepo zaobljeni. Povsem enostavno ga namestite na ekran vašega telefona. Za namestitev sledite navodilom. Paket vsebuje tudi krpice za čiščenje in brisanje zaslona pred namestitvijo stekla.
  10,00 €
Nastavite smer naraščajoče

   

Elementov: 5