POKLIČITE NAS
041 307 842

0Item(s)
0 izdelkov Košarica

Product was successfully added to your shopping cart.

 Poglejte si video o tem kako pravilno namestiti zaščitno steklo za najboljšo zaščito vašega telefona.

Več o tem
24. 11. 2021 08.08 Objavil ilovemobi Novice,

iPhone 12 pro max ovitki

To je telefon za zahtevne, za tiste, ki bodo fotografije, narejene z iPhone 12 Pro Max, uporabljali tudi v zares profesionalne namene. 

Več o tem
30. 10. 2020 08.20 Objavil I Love Mobi Novice,

iPhone 12 pro

iPhone 12 in iPhone 12 Pro, po velikosti in obliki enaka telefona, pa vendar izjemno različna. Oba imata diagonalo ekrana 6,1 palca, enako ločljivost zaslona 1170 x 2532.

Več o tem
28. 10. 2020 13.50 Objavil I Love Mobi Novice,

Apple iPhone Mini je po trenutno znanih podatkih najmanjši telefon z ločljivostjo zaslona 1080 x 2340 slikovnih točk. Pri podjetju Apple pravijo, da so ga ustvarili za tiste, ki imajo radi majhne, priročne telefone, z zelo jasnim zaslonom in hitrim prenosom podatkov. 

Več o tem
26. 10. 2020 15.40 Objavil I Love Mobi Novice,

Najnovejši izdelki vodilnega svetovnega podjetja pri izdelavi pametnih mobilnih naprav (Applovi izdelki so vse bolj pametne naprave in ne le pametni telefoni), so napovedani že nekaj časa.

iPhone 12

Več o tem
22. 10. 2020 15.38 Objavil I Love Mobi Novice,

Zelo pomemben podatek pri izbiri zaščitnega stekla sta tudi način prekrivanja in način prileganja. Načini prekrivanja so ti.

Prileganje zaščitnega stekla za telefon

Več o tem
19. 06. 2020 07.05 Objavil I Love Mobi Novice,

Debeline zaščitnih stekel so navadno označene z 0,XXmm. Najpogostejše debeline zaščitnih stekel so 0,15mm, 0,23mm, 0,26mm, 0,3mm in 0,33mm. Nekateri proizvajalci tudi ne navajajo debelin svojih zaščitnih stekel.

Debelina zaščitnega stekla za telefon

Več o tem
16. 06. 2020 08.41 Objavil I Love Mobi Novice,

Tudi najcenejši pametni telefoni niso tako poceni, da se jih ne bi splačalo zaščititi.

Danes je steklo praktično edini material za izdelavo zaslonov. Zaščitna stekla za zaslone so iz dneva v dan vse trša, zavedati pa se moramo, da je zaslon pametnega telefona veliko več kot le steklo in je kot nadomestni del zelo drag.

Zaščitno steklo za telefon

Več o tem
12. 06. 2020 14.10 Objavil I Love Mobi Novice,

Ovitki za Huawei P30 Pro, ki jih tokrat predstavljamo so nekaj posebnega, saj je njihova oblika od takih, ki se zapirajo z magnetom, pa do takih z vzorcem leoparda v šampanjsko zlati barvi.

 

Več o tem
8. 09. 2019 15.13 Objavil I Love Mobi Novice,

iPhone xr

iPhone XR ovitki, ki vam jih tokrat  predstavljamo so nabor najlepših in najmodernejših ovitkov za iPhone XR, ki bodo zagotovo pritegnili marsikateri pogled. Glede na to, da ste zase izbrali tako odličen telefon, se zagotovo tudi dobro zavedate, da ga je potrebno ustrezno zaščititi pred morebitnimi udarci.  Več podrobnosti si preberite v nadaljevanju.

Več o tem
26. 08. 2019 20.34 Objavil I Love Mobi Novice,

Ovitki za telefon Army

Tokrat predstavljamo tri ovitke za telefon, ki bodo v kakem fitnesu ali kafiču pritegnili marsikateri nevoščljiv pogled. 

Mobilni telefoni so v zadnjih nekaj letih postali vse kaj več kot le pripomoček za komunikacijo. Vsak telefon, tudi najcenejši kitajski, je vrhunski oblikovalski dosežek. Robovi ekrana so diskretno ravni ali pa elegantno zaobljeni, tipke so lepo obrobljene, s svetlečo kovinsko obrobo ali pa jih sploh ni videti. Hrbtna stran telefona je opremljena z logotipom izdelovalca in pogosto je izdelana iz sijoče plastike ali pa je že kar brušena kovinska. Skratka, telefon že sam po sebi izgleda izredno lepo. V bistvu so današnji telefoni postali že kar modni dodatek. Ženske jih nosijo opremljene z diamantki, ogledali, cofi, bleščicami, prstani in še kaj bi se našlo. Kaj pa moški?

Pustimo zdaj tisti praktični del moške populacije, ki želi na telefonu le ovitek proti praskam, če mu slučajno spolzi iz rok in pa zaščitno steklo za nekaj evrov, ki se bo razbilo namesto dragega ekrana.

Več o tem
4. 04. 2018 20.45 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za telefon ilovemobi.si

Ovitki za telefon - super izbira najnovejših modelov po zadnji modi. Ovitki in stekla za telefone iPhone, Samsung, Huawei in mnoge druge. Bleščice, usnje, dodatki in še in še...

Končno je tu dan, ko si kupila nov telefon, ponos je v višavah! :) To ni le telefon, ampak je huuuud telefon, ki ga ima tvoja vzornica, dekle, na katero si ljubosumna ali pa ti je samo všeč in si ga iz tega razloga tudi kupila. To veš samo ti. :)  

Kakorkoli obrnemo, nakup ni bil poceni. Potrebuješ primerno zaščito... Le kje bi lahko žačela? Namig: www.ilovemobi.si. Ovitki za telefon so danes poleg zaščite tudi nujno potreben modni dodatek, ki se poda k tvoji torbici, nohtom, obleki,...

Zato sem ti pripravila popolnih 7 ovitkov za telefon, ki jih lahko izbereš v letošnjem letu.

Več o tem
25. 03. 2018 20.45 Objavil I love mobi Novice,

 

Ovitki za Samsung Galaxy S9

Najlepši in najmodernejši ovitki za Samsung Galaxy S9. Novi dizajni, oblike in barve. Za moške in ženske zdaj lahko izbirate med široko paleto ovitkov in etuijev. Preverite ponudbo, ne bo vam žal!
Pred nekaj dnevi je namreč na svet prijokal novi član uspešne Samsungove družine in takoj se je pojavilo tudi vprašanje: Kakšni pa so novi ovitki za Samsung Galaxy S9?

Zakaj ne bi preverili? Enostavno kliknite na zgornjo povezavo "Ovitki za Samsung Galaxy S9" in zase izberite ovitek. Nikakor ne smete pozabiti tudi na zaščitno steklo, saj vam vaš novi telefon lahko kaj hitro zdrsne iz rok. Škoda je lahko precej visoka, saj že sam ekran stane nekaj sto eurov. Kaljeno zaščitno steklo v kombinaciji z ovitki za Samsung Galaxy S9 bo zagotovilo za daljšo življenjsko dobo vašega novega telefona.


Pri nas, v trgovini www.ilovemobi.si med različnimi etuiji in ovitki za Samsung Galaxy S9 lahko najdete tako klasične kot tudi nove oblike zaščite.

Več o tem
24. 02. 2018 21.46 Objavil I love mobi Novice,

Kaljeno zascitno steklo za telefon

Pri vsakdanji uporabi telefona je kaljeno zaščitno steklo edina rešitev, ki vam ohranja zaslon cel (za zadnjo stran poskrbijo ovitki za telefon). Če se zavedate stroška menjave zaslona, ste verjetno že imeli eno ali več kaljenih zaščitnih stekel, ki so se izkazali za »life saver-ja«, ko je prišlo do nezaželenih nezgod, kot so padci, odrgnine, itd.

V enem izmed prejšnjih blog zapisov (zaščitno kaljeno steklo in namestitev) ste lahko prebrali, kako se po korakih namesti kaljeno zaščitno steklo. Danes bomo za vas demonstrirali namestitev še v video obliki, da se boste lahko vsi ravnali po navodilih in opravili namestitev brez mehurčkov.

Ovitki za telefon so prav tako pomembni del zaščite, preveri ponudbo!

Prvo in najbolj pomembno je, da odstranimo ovitek / etui in ostale dodatke, ki jih imamo trenutno na našem »prijatelju«. Nato iz paketa (če ste kupili pri nas) vzamete nalepkico »Dust remover« oziroma odstranjevalec prahu in z njo »tapkate« po celotni zaslonski površini, da ostanite vse prašne delce.

Več o tem
24. 01. 2018 22.20 Objavil I love mobi Novice,

Magnetno držalo za avto

V zadnjem času je veliko govora o tem, da je v vozilu malo prostora, kamor bi lahko odložili svoj telefon. Ste pomislili na magnetno držalo za avto? Skoraj vedno vse tlačimo v sredinsko konzolo ali v predal, ki je v naslonjalu za roke. Danes vam predstavljamo enostavno rešitev, ki je povrhu vsega še privlačnega izgleda!

CAFELE predstavlja enostavno rešitev, ki bo vaš telefon obdržala na mestu. Magnetno držalo za avto je precej manjše od običajnih avtomobilskih držal, saj se pritrdi kar v ventilacijsko režo. Uporablja štiri »zobke«, ki so obloženi z gumo. To zagotavlja popoln oprijem ventilacijske reže.

Običajna držala so zasnovana tako, da imajo veliko pregibov in plastičnih delov ter so običajno zelo velika in nepraktična. Vsako magnetno držalo za avto, ki ga najdete v naši spletni trgovini, je v ponudbi z namenom, saj smo vse preizkusili in vsakega brez zadržka priporočamo.

Več o tem
12. 12. 2017 21.31 Objavil Ilovemobi Novice,

Ovitki za Huawei Mate 10

Pred časom je veljalo, da Kitajci ne znajo narediti nobene stvari, ne da bi jo kopirali ali ponaredili. Poleg tega naj bi bili kitajski izdelki nekvalitetni in hitro pokvarljivi.

Vse več uporabnikov telefonov Huawei te trditve postavlja na veliko preizkušnjo. Pravkar je Huawei na trg poslal enega najbolj konkurenčnih telefonov na svetu. Njegove karakteristike se postavljajo ob bok najmodernejšim modelom Apple ali Samsung. Ko se pogovarjam z uporabniki, ti celo prisegajo, da nikoli več ne bodo izbrali česa drugega kot le Huawei. Zaradi tega lahko trdimo, da bodo šli telefoni in ovitki za Huawei Mate 10 izredno dobro v prodajo. Seveda so se ovitki za Huawei Mate 10 takoj znašli tudi na policah naše spletne trgovine www.ilovemobi.si, ki ponuja tovrstno opremo.

Ovitki za telefon so v večini izdelani iz mehkega gela TPU.

Ponudba proizvajalcev ovitkov je na začetku še nekaj slabša, a prejeli smo že najavo, kaj bomo zadovoljnim uporabnikom lahko ponudili v prihodnjih mesecih.

Te zanima, kakšni ovitki za telefon so v naši ponudbi? Preveri!

Več o tem
22. 10. 2017 15.01 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za iPhone X

Ovitki za telefon po zadnji modi - za moške in ženske. Najboljša izbira je seveda v naši trgovini www.ilovemobi.si. Preberite opise nekaj najbolj atraktivnih ovitkov in etuijev za telefon iPhone X.

No, pa smo ga dočakali! iPhone X namreč. Po nekaj neuspelih napovedih in zamudi, za katero osebno menim, da je bila namerna, so v gigantu Apple le prodali prvi iPhone X. Odlikuje ga izjemen izgled, spredaj in zadaj steklo, robovi iz aluminija. Le kdo ga ne bi imel? Ah, cena, pravite? Toliko, da vam priporočamo, da v naši spletni trgovini najprej kliknete na povezavo "Ovitki za iPhone X", saj ne upate tvegati, da vam ta prestižni telefon že ob odpiranju škatle pade na tla. Kot rečeno: novi iPhone X ima stekleno ohišje, kar ga naredi še bolj ranljivega. Zato so seveda ovitki za iPhone X nepogrešljiva oprema lastnikov.

V naši spletni trgovini www.ilovemobi.si med ovitki za iPhone X lahko najdete zelo zanimive in raznovrstne zaščite.

Več o tem
22. 10. 2017 11.32 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za iPhone 8

Dober mesec je minil, odkar je svetovno najbolj priznani in zaželjeni proizvajalec telefonov Apple trgu ponudil aparat iPhone 8. A tokrat so ljubitelji ogrizenega jabolka ostali mešanih občutkov. Funkcionalnosti operacijskega sistema in kamere so večinoma ostali enaki, sedmica ponuja več barvnih kombinacij in je tudi veliko bolj cenovno dostopna. Novi iPhone 8 ima stekleno ohišje, kar ga naredi še bolj ranljivega. Zato so seveda ovitki za iPhone 8 nepogrešljiva oprema lastnikov.

Seveda so se ovitki za iPhone 8 takoj znašli tudi na policah trgovin, ki ponujamo tovrstno opremo.

V naši spletni trgovini www.ilovemobi.si med ovitki za iPhone 8 lahko najdete zelo zanimive in raznovrstne zaščite. Večina je izdelanih iz mehkega upogljivega gela, ki ga imenujemo tudi TPU. Ta je na dotik lepo mehak in pri uporabi telefon težko zdrsne iz rok. Drugače pa je z ovitki za iPhone 8, ki so izdelani iz plastike.

Več o tem
21. 10. 2017 15.35 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za Huawei P10


Nekdaj nizkocenovni kitajski proizvajalec mobilnih telefonov Huawei je spomladi 2017 lansiral enega najbolj konkurenčnih aparatov doslej. Njegove karakteristike se postavljajo ob bok najmodernejšim modelom Apple ali Samsung. Ko se pogovarjam z uporabniki, ti celo prisegajo, da nikoli več ne bodo izbrali česa drugega kot le Huawei. Telefoni in ovitki za Huawei P10 gredo zaradi vse večjega povpraševanja izredno dobro v prodajo.

Seveda so se ovitki za Huawei P10 takoj znašli tudi na policah naše spletne trgovine www.ilovemobi.si, ki ponuja tovrstno opremo.

Pri nas med ovitki za Huawei P10 lahko najdete zelo raznovrstne ter zanimive zaščite. Večina je izdelanih iz mehkega upogljivega gela, ki ga imenujemo tudi TPU. Ta je na dotik prijetno mehak in zaradi tega pri uporabi telefon težko uide iz rok. Drugače je z ovitki za Huawei P10, ki so izdelani iz plastike.

Več o tem
21. 10. 2017 15.07 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za Samsung Galaxy S8
Spomladi letošnjega leta je na trg ponosno prikorakal novi telefon južnokorejskega giganta Samsung. Kot je že v navadi, ga niso poimenovali z nobenim pompoznim imenom, ampak le s črko in številko - Samsung Galaxy S8.

Izgled in uporabljena tehnologija so navdušili ljubitelje Android naprav, tako da so bili telefoni in ovitki za Samsung Galaxy S8 razgrabljeni že v prvih urah. 

Po blogih in forumih so se pričeli vrstiti prvi komentarji in testi zadovoljnih uporabnikov. Danes lahko ta super moderen telefon srečamo pri precejšnjem številu ljudi.

Seveda so se ovitki za Samsung Galaxy S8 takoj znašli tudi na straneh spletnih trgovin, ki se ukvarjamo z mobilno telefonijo ter dodatki za telefone.

V naši spletni trgovini www.ilovemobi.si med ovitki za Samsung Galaxy S8 lahko najdete zelo uporabne ter zanimive zaščitne izdelke. Večina je izdelanih iz mehkega upogljivega gela TPU, ki ga odlikuje izredno mehak otip, tako da pri uporabi telefon težko uide iz rok.

Več o tem
20. 10. 2017 13.29 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za iPhone 7

Že dobro leto je minilo, odkar je svetovno najbolj priznani in zaželjeni proizvajalec telefonov Apple trgu ponudil aparat iPhone 7. Seveda so bili ljubitelji ogrizenega jabolka še enkrat več navdušeni. Telefoni in ovitki za iPhone 7 so šli za med. Poznana slika kupcev, ki stojijo v vrstah, da bi med prvimi kupili telefon, ki ni ravno poceni, je spet polnila poročila in časopise.

Seveda so se ovitki za iPhone 7 takoj znašli tudi na policah trgovin, ki ponujamo tovrstno opremo.

V naši spletni trgovini www.ilovemobi.si med ovitki za iPhone 7 lahko najdete zelo zanimive in raznovrstne zaščite. Večina je izdelanih iz mehkega upogljivega gela, ki ga imenujemo tudi TPU. Ta je na otip prijetno mehak in pri uporabi telefon težko uide iz rok. Drugače je z ovitki za iPhone 7, ki so izdelani iz plastike. 

Več o tem
19. 10. 2017 17.14 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za telefon Huawei

Blagovna znamka Huawei se je na slovenskem trgu v zadnjih nekaj letih prijela tako dobro kot redkokatera druga. Telefonski aparati ter ovitki za telefon Huawei so med najbolj prodajanimi na področju mobilne telefonije.

Ko se je pred nekaj leti blagovna znamka Huawei prvič pojavila pri nas, so mnogi nejeverno zmajevali z glavo, češ še ena od kitajskih cenenih elektronskih napravic. Pa ni bilo tako. Telefoni Huawei so postali priljubljeni tudi med mladimi in tržni delež se iz meseca v mesec dviguje. Proizvajalec uporablja najboljše in najkvalitetnejše čipe, kamere, baterije, zaslone,...

Tudi z ovitki za telefon Huawei je bilo podobno. Najprej ste lahko na trgu našli le nekaj osnovnih modelov ovitkov in etuijev. Ko pa so kupci iz dneva v dan povpraševali po lepših in kvalitetnejših artiklih, smo se morali ponudniki potruditi in jim ponuditi moderne in sveže zaščite za mobitele.

Več o tem
30. 09. 2017 19.47 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za Huawei P20

V začetku letošnje pomladi je izšel novi Huawei P20, ki je zelo podoben (če ne že preveč podoben) iPhone X, le da je P20 občutno cenejši. Tukaj pa nismo zato, da bi blatili enega ali drugega, ampak smo tu, da ju zaščitimo. Ovitki za Huawei P20 nudijo odlično zaščito telefonu, saj so v večini izdelani iz mehkega gela, zaradi katerega se popolnoma prilegajo vaši napravi. Na voljo so modeli za različne okuse.

Ovitki za Huawei P20 so poleg lepega izgleda namenjeni tudi zaščiti in ohranjanju izgleda naprave.  Glede na to, da gre za relativno nov telefon, lahko v naši spletni trgovini kaj kmalu pričakujete pestro izbiro ovitkov za vaš Huawei P20. Ko smo že pri tem, ne pozabimo omeniti, da v naši spletni trgovini velikokrat ponujamo popust ob nakupu dveh ali več artiklov, včasih pa si celo lahko izberete uporabno in priročno brezplačno darilo. Vedno je nekaj, kar vas razveseli! Z Ovitki za Huawei P20 lahko vedno spremenite izgled svojega telefona, ki vam bo zaradi tega vedno bolj pri srcu.

Ovitki za Huawei P20 so si med seboj zelo različni. Vsak je izdelan za svoj namen in zaradi tega pride tudi do razlik v debelini. Za vse tiste, ki ne želite dodatno odebeliti telefona, je najboljša izbira Ultra thin, kar pove že ime samo. Gre za zelo tanek ovitek, pri katerem imate občutek, kot da je telefon popolnoma brez zaščite. Pa je tudi enako dober za zaščito kot ostali? 

Več o tem
19. 09. 2017 22.07 Objavil I Love Mobi Novice,

PopSocket

Pripomoček za telefon in tablice, ki ga lahko uporabljaš na 101 način. Uporablja se kot stojalo za mobilni telefon, držalo za selfieje, navijalka za slušalke, avto držalo/nosilec, itd.

Več o tem
18. 09. 2017 20.45 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za telefon

Pravijo, da je moda (fashion) tisto, kar nam je ponujeno 4x na leto, stil pa tisto, kar si izberemo. Z ovitki za telefon lahko kombiniraš prav vsak kos oblačila, katerega imaš v tem trenutku na sebi oziroma še bo na tebi, ko boš v službi, na pijači, itd. Tokrat predstavljamo popolnoma »fresh« kolekcijo ovitkov, ki je že na voljo v naši spletni trgovini www.ilovemobi.si.

Ovitki za telefon so postali v zadnjem času zelo pomemben modni dodatek. Vse bolj so prisotni na lepih fotografijah in videih v svetu modnih blogerk in youtuberk. Nič čudnega, če je pa telefon postal »must-have« pripomoček v naših življenjih. Brez njega enostavno več ne gre. V naši spletni trgovini stremimo k temu, da te čim večkrat presenetimo s hudo izbiro modnih ovitkov.

Ne pozabi, da imamo večkrat posebne akcije ali brezplačna darila! V času pisanja tega članka smo ti pripravili -15% ob nakupu dveh ali več artiklov, dodatnih -10% pa lahko dobiš, če znesek poravnaš po predračunu ali Paypalu! WOW! Ni malo, kajne? Smo omenili, da imaš na vse nakupe tudi brezplačno dostavo? Že razmišljaš, kaj vse se najde za tebe? Pobrskaj med ovitki za telefon, da najdeš sebi najbolj primernega.

Več o tem
9. 09. 2017 22.08 Objavil I Love Mobi Novice,

Ovitek Dzgogo

Ste eden tistih, ki želite izstopati ali pa enostavno imeti ovitek, ki predstavlja vas. Govorim namreč o seriji ovitkov Dzgogo, ki navdušujejo vsepovprek! Izdelani so za ljudi, ki želijo da je ovitek za telefon robusten, hkrati pa pa je tako zelo tanek, da sploh ne boste vedeli da ga imate! So izredno ekstravagantni, posebni in drugačni, zato ga enostavno morate imeti!

Dzgogo je vodilna blagovna znamka, ki se že od samega začetka osredotoča na zagotavljanje visokokakovostnih ovitkov za telefon. Ovitki za telefon so izdelani v minimalističnem slogu, so sveži, modni in naravnost izvrstni! Ne glede na barvo ali videz, so tem ovitkom dodani bolj modni elementi! Od drugih se zelo razlikujejo, saj je serija ovitkov Dzgogo narejena za tiste ljudi, ki obožujejo eleganco.

Ker si v glavi verjetno sestavljate sliko, kakšen naj bi ovitek izgledal, vam jim bom nekaj predstavila.

Več o tem
9. 09. 2017 19.21 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za iPhone Xs Max

Prihod novega iPhone XS Max telefona je dvignil kar nekaj prahu. Lanskoletni model X je poskrbel za še večje zanimanje za Applove pametne telefone, saj je bilo v prvih treh mesecih največ prodaje ustvarjene ravno z novim iPhone X. Da je Apple s tem modelom zadel v polno, je dokaz tudi to, da je drugo največje podjetje, ki izdeluje pametne telefone, izdelalo popolnoma identično napravo, le pod drugim imenom. Je tudi letos Apple zadel v polno?

Dolgo smo čakali na obvestilo, kakšen telefon lahko pričakujemo. Pri nas pa ne boš tako dolgo čakal/a na ponudbo, ker so ovitki za iPhone XS Max že na voljo! Zaščiti svoj novi iPhone XS Max z ovitki iz naše ponudbe in ostani brez skrbi. Izbiraj med prozornimi, potiskanimi, bleščečimi in številnimi ostalimi ovitki za iPhone. 

Ovitki za iPhone XS Max iz mehkega gela poskrbijo za prijeten občutek v rokah, napravo pa pred udarci bolje obvarujejo kot plastični ovitki. To je tudi razlog, da naša ponudba obsega v večini ovitke iz posebnega mehkega gela.

Več o tem
2. 09. 2017 13.41 Objavil Ilovemobi.si Novice,

Ovitki za telefon Xiaomi Mi MIX 2S

Ovitki za Xiaomi Mi MIX 2S po zadnji modi - za moške in ženske. Moderni dizajni, oblike, barve in dodatki. Preverite ponudbo in ne bo vam žal! Izbirajte med najlepšimi ovitki za Xiaomi Mi MIX 2S v naši spletni trgovini www.ilovemobi.si. Brezplačna poštnina in vsakodnevni popusti vas bodo prepričali, da se boste vsakič radi vračali k nam.

Po letih nabiranja popularnosti v Aziji se je kitajski telefon Xiaomi Mi MIX 2S končno znašel tudi na policah zahodnih prodajalcev in operaterjev. Krivica, ki se mu je toliko časa delala, je torej popravljena. Aparati se torej prodajajo, zato so tudi v naši trgovini že na voljo ovitki za Xiaomi Mi MIX 2S telefone.

Tisti med vami, ki ste se že odločili za nakup Xiaomi Mi MIX 2S, ste verjetno ugotovili, da je telefon po kakovosti procesorjev, kamer in ekrana več kot primerljiv s svojimi največjimi konkurenti, kot so Samsung, Apple, LG in Huawei. Tudi med ovitki za Xiaomi Mi MIX 2S vam bomo iz dneva v dan ponujali več modernih vzorcev, etuijev, potiskov ter dodatkov.

Več o tem
1. 09. 2017 12.59 Objavil I love mobi Novice,

Ovitki za Huawei Mate 20 Lite

Huawei nas z vsakim izidom telefona prijetno preseneti z elegantnim izgledom. K sreči ti ni potrebno preveč skrbeti za zaščito naprave, ker ovitki za telefon Huawei Mate 20 Lite iz naše ponudbe poskrbijo za odlično zaščito, poleg tega pa še za čudovit izgled.

Podjetje Huawei je v letošnjem letu postalo drugo največje v proizvajanju pametnih telefonov in prehitelo priljubljeno znamko Apple. S tem Huawei pridobiva vedno več oboževalcev. Si ti že med njimi?

Katero izmed treh naslednjih stvari imaš v tem trenutku najbližje: denarnico, ključe ali svoj pametni telefon? V veliki večini bi bil odgovor telefon. Mobilne naprave so postale stvari, od katerih se enostavno več ne moremo ločiti. Zato poskrbi, da med ovitki za telefon Huawei Mate 20 Lite poiščeš najlepšega zase, ker ga boš želel/a pokazati vsem!

Več o tem
30. 08. 2017 13.50 Objavil Ilovemobi Novice,

pom_pom_blog_slika

Srčkani, ljubki, kosmati, ljubeznivi – so besede, katere opisujejo priljubljen dodatek, ki je kot nevihta vstopil v svet mode. Vse se je začelo s »FENDI« Karla Lagerfelda pred nekaj sezonami, zdaj pa te srčkane kosmate kroglice »bingljajo« povsod. Neverjetno, kako lahko nekaj tako majhnega in preprostega naredi veliko spremembo.

Poleg tega, da jih verjetno že uporabljaš na svojih čevljih, torbicah, puloverjih, denarnicah in kapah, si verjetno tudi že pomislila na ovitek s cofom za telefon. Kdor je bil v zadnjih časih na družbenih omrežjih vsaj malo pozoren, je zagotovo zasledil nekaj najbolj popularnih »verzij« pom pom cofka na ovitkih za telefon.

Naša spletna trgovina www.ilovemobi.si je trenutno prva in edina, ki ponuja ovitek za telefon s cofom za več različnih modelov telefona, blagovnih znamk iPhone, Samsung in Huawei. 

Več o tem

Huawei je izdal model P20 in P20 Pro, ampak s tem še ni zaključil leta 2018. Vsaj tako pravijo pri podjetju. V izdelavi je naslednik v seriji Mate, Mate 20 Pro. S tem pa se lahko veselimo tudi mi, saj bodo ovitki za Huawei Mate 20 Pro na voljo tudi na naših spletnih policah.

Ovitki za Huawei Mate 20 Pro

Omenjeni gigant nas je s telefoni že navdušil v preteklosti in nič kaj drugače lahko pričakujemo tudi tokrat. Ovitki za Huawei Mate 20 Pro pa so "must-have", če želiš telefon ohraniti v prvotnem stanju, kot je bil na dan nakupa. Dodatki za telefone iz mehkega gela bodo poskrbeli, da popolnoma objamejo vašo napravo in jo kar se da najbolje tudi zaščitijo.

Z ovitkom iz naše ponudbe bo vaš Huawei pritegnil veliko radovednih pogledov, kjerkoli že boste. Spodaj smo izpostavili le nekaj izmed vseh, preveri. Ovitki za Huawei Mate 20 Pro bodo na voljo tukaj.

Več o tem
3. 06. 2017 21.39 Objavil I Love Mobi Novice,

Ovitki za Samsung Galaxy prozoren in barvni

Komaj se je polegel prah in navdušenje nad prihodom S9, že je za ovinkom novost, na kateri dela podjetje Samsung. Tokrat je še prezgodaj, da bi govorili o tem, kaj vse bo vseboval novi Samsung Galaxy, saj se do izida lahko še marsikaj spremeni. Lahko pa te razveselimo, da bodo ovitki za Samsung Galaxy na naših spletnih policah takoj po uradnem izidu telefona.

Če se že zdaj zanimaš za nakup novega Samsung Galaxy telefona, ti vnaprej svetujemo, da si takoj zagotoviš vsaj osnovno zaščito, ki bo zaščitila tvojo napravo. Prozorni ovitki za Samsung Galaxy so odlična izbira, saj so po navadi na voljo veliko prej, kot pa kakšni trendovski ovitki. Vseeno pa bodo moderni ovitki za Samsung Galaxy zelo kmalu po izidu novega telefona na voljo tudi pri nas. 

 

Ker imajo novi Galaxy telefoni ukrivljene zaslone (še bolj kot predhodniki), je zaščita le-teh še večji izziv. Kot že veste iz prakse, nam telefon lahko zelo hitro spolzi iz dlani. Ovitki za Samsung Galaxy so namenjeni temu, da zaščitijo zadnji del (hrbtno stran) telefona, katera je po novem izdelana iz kaljenega stekla. Podobno steklo vsebuje tudi zadnji telefon giganta Apple, iPhone X. Razbito steklo na zadnji strani pa ne pomeni nič dobrega, le slabo voljo in visoke stroške zamenjave. To je že prvi razlog, da nemudoma zaščitiš svoj telefon z ovitkom. Za prednji del zaščite (ukrivljen zaslon) pa bo poskrbelo kaljeno zaščitno steklo, ki ga prav tako najdeš v naši spletni trgovini.

 

Več o tem
2. 06. 2017 20.47 Objavil I Love Mobi Novice,

Ovitki za iPhone XR

 

Apple je lansko leto kar precej spremenil pravila igre, ko je svetu naznanil iPhone X. Izdali so telefon s popolnoma drugačnim izgledom, kot smo bili do takrat vajeni. Seveda je potrebno hitro zaščititi svoje "jabolko" z ovitki za iPhone XR, saj ima ukrivljen zaslon in stekleno ohišje.

Ovitki za iPhone XR prihajajo na naše spletne police vsak mesec, zato lahko prav vsak poišče nekaj zase in za svojo napravo. Na voljo vam je vrsta različnih ovitkov za različne okuse.

Eden izmed zelo pomembnih faktorjev pri uporabnikih Apple naprav je ta, da morajo ovitki za iPhone XR imeti na hrbtni strani izrez v obliki kroga, ali pa biti v celoti prozorni. Zakaj, se sprašujete? Vidnost Apple simbola oziroma logotipa je izrednega pomena, saj gre za prestižno znamko mobilnih naprav, s katero se radi pohvalijo številni uporabniki. Nekateri prisegajo zgolj na Apple naprave, saj naj bi ti bili lepši in zmogljivejši od ostalih naprav, definitivno se zadeva spreminja iz leta v leto, ko proizvajalci izdajajo nove mobilne telefone.

Več o tem
1. 06. 2017 06.11 Objavil I love mobi Novice,

Danes je na trgu vse več telefonov višjega cenovnega razreda, katere je pametno zaščititi pred udarci, praskami in drugimi odrgninami. Popravilo poškodovanega zaslona vas lahko stane tudi do polovice celotnega zneska, ki ste ga odšteli pri nakupu telefona. Ovitek in etui sestavljajo različni materiali in razlika med njimi je ogromna. Ovitek ali etui iz mehkega gela (soft gel/TPU) je prožen in bolje absorbira silo udarca, kot ovitek oziroma etui iz plastike. 

Sama namestitev ovitka ali etuija je lažja, če je izdelan iz mehkega gela (soft gel), saj je upogljiv v vse smeri. V nasprotnem primeru, ko imamo ovitek ali etui iz plastike je potrebna izredna pazljivost pri namestitvi zaščite, saj se hitro pripeti, da se izdelek poškoduje. Poškodovan ovitek ali etui ni več tako zanesljiva zaščita, ker se razpoka širi, dokler izdelek ni več uporaben. Visoka trdota materiala, kot je plastika, potrebuje posebno pazljivost tudi med samo uporabo

Več o tem
24. 05. 2017 14.49 Objavil I love mobi Novice,

Kako namestiti zaščitno kaljeno steklo naslovna slika

Zaščititi nekaj s steklom na splošno nima smisla. Obstaja razlog, zakaj avtomobili ne uporabljajo navadnega stekla. Razbito navadno steklo predstavlja tveganje za varnost in zato se različni proizvajalci stekel težavi želijo izogniti. Kaljeno steklo je obdelano s toploto in procesom stiskanja, tako da lahko prenese večjo silo ali pritisk na svoji površini. Tukaj ni dvoma, da je kaljeno steklo nekajkrat močnejše v primerjavi z navadnim steklom.

Izredno pomembno je, da zaščitno kaljeno steklo uporabljate na zaslonu telefona, saj je v konstantnem stiku z našimi rokami in obrazi. Iz popolnoma enakega razloga se tudi ta vrsta stekla uporablja na vetrobranskih steklih, saj se steklo pri razbitju ne razleti ampak ostale celotno in razpokano. 

oskrbite, da izbrano zaščitno kaljeno steklo “skoraj” doseže rob telefona, saj s tem dobro ščiti celotno sprednjo površino telefona in celoten zaslon pred udarci in drugimi nezgodami. V redkih primerih zaščitno kaljeno steklo ne pokriva celotnega zaslona in takšno zaščitno kaljeno steklo močno odsvetujemo.

Več o tem
24. 04. 2017 16.25 Objavil I love mobi Novice,