Pripomoček za telefon in tablice, ki ga lahko uporabljaš na 101 način. Uporablja se kot stojalo za mobilni telefon, držalo za selfieje, navijalka za slušalke, avto držalo/nosilec, itd.

PopSocket

KAJ OMOGOČA PopSocket?

PopSocket omogoča, da bolj sproščeno in varno držite telefon in ga tako zaščitite pred morebitnimi padci. Dodajte nekaj oprijema v svoje roke, ko zajemate SELFIE, ali ga uporabite kot stojalo za lažje pregledovanje video vsebin!

PopSocket način uporabe

NAMEN PopSocketa?

PopSocket se razteza kot harmonika, zato ga lahko uporabljaš na več načinov. Za lažje brskanje po spletu, pregledovanje video vsebin ali slik, tipkanje, branje, slikanje,... 

Namen PopSocketa

ALI PopSocket LAHKO VEČKRAT ODSTRANIM?

PopSocket je mogoče kadarkoli odstraniti ali ponovno namestiti brez poškodb vašega telefona ali ovitka za telefon! Lepilo, ki pritrjuje PopSocket omogoča, da večkrat lahko zamenjate to priročno stojalo s prijateljem/ico. Lepilo na telefonu/tablici ne pušča sledi.

 

PopSocket JE LAHKO TUDI AVTO DRŽALO.

V kompletu dobite še drugi del PopSocketa, ki mogoča da ta postane avto držalo. 

PopSocket v avtu

PopSocket je izredno močan, a hkrati zelo nemoteč in lahek. Možnosti uporabe PopSocketa so neskončne, sprobaj ga in kmalu bo to tvoj najbolj uporaben pripomoček! 

Daj mu priložnost in izberi svoj PopSocket

Blagovna znamka in ime PopSockets sta last podjetja PopSockets LLC in sta registrirana na področju ZDA kot tudi v drugih državah.