Ovitki za iPhone Xs Max iz mehkega gela

Prihod novega iPhone XS Max telefona je dvignil kar nekaj prahu. Lanskoletni model X je poskrbel za še večje zanimanje za Applove pametne telefone, saj je bilo v prvih treh mesecih največ prodaje ustvarjene ravno z novim iPhone X. Da je Apple s tem modelom zadel v polno, je dokaz tudi to, da je drugo največje podjetje, ki izdeluje pametne telefone, izdelalo popolnoma identično napravo, le pod drugim imenom. Je tudi letos Apple zadel v polno?

Dolgo smo čakali na obvestilo, kakšen telefon lahko pričakujemo. Pri nas pa ne boš tako dolgo čakal/a na ponudbo, ker so ovitki za iPhone XS Max že na voljo! Zaščiti svoj novi iPhone XS Max z ovitki iz naše ponudbe in ostani brez skrbi. Izbiraj med prozornimi, potiskanimi, bleščečimi in številnimi ostalimi ovitki za iPhone. 

Ovitki za iPhone XS Max iz mehkega gela poskrbijo za prijeten občutek v rokah, napravo pa pred udarci bolje obvarujejo kot plastični ovitki. To je tudi razlog, da naša ponudba obsega v večini ovitke iz posebnega mehkega gela.

Opremi svoj telefon s stilom!

Ne glede na tvoj okus ali željo je pri nas vedno nekaj zate. Pri izbiri ponudbe smo poskrbeli, da lahko izbereš med ovitki za iPhone XS Max, ki so izredno tanki in takšnimi, ki so bolj robustni. Čaka te velikoooo prikupne ponudbe.

Če želiš kar se da modno zaščititi svoj telefon, so naslednji ovitki za iPhone XS Max kot nalašč zate. 

Holo Marmor in ostali Marmor vzorci so še vedno eni izmed najbolj popularnih, saj marmor vzorce vidimo tudi na kopalkah, pajkicah in ostalih oblačilih. Vsi Marmor ovitki so izdelani iz posebnega mehkega gela.

Nina je posnela video, na katerem je čudovito prikazano, kako lepo izgleda HOLO ovitek na njenem prejšnjem telefonu iPhone 7.

Tvoje novo "jabolko" pa lahko izstopa tudi z blešečičimi ovitki za iPhone XS Max. Nekaj jih že lahko najdeš v naši spletni trgovini, na voljo pa jih bo še veliko več. Najbolj priljubljena Shiny in Lanyard vsebujeta veliko bleščic, ki so v »notranjosti« ovitka in tako ti ni treba skrbeti, da bodo odpadle. Pritegni pogled mimoidočih z bleščečimi ovitki za iPhone XS Max!

Če si želiš, da se tvoj telefon dodatno ne spremeni, pa poglej ponudbo med ovitki za iPhone XS Max s potiski ali pa izberi ovitek, ki je v celoti prozoren. V obeh primerih bo tvoj telefon še vedno odlično zaščiten. 

Ostala ponudba?

Še veliko večjo ponudbo zaščite najdeš v naši spletni trgovini. Pridno skrbimo, da so ovitki za iPhone XS Max kar se da hitro na voljo v čim večjem številu modelov. Sedaj pa skoči po svojega!

Ne pozabi zaščiti zaslona!

Zaščitno steklo poskrbi, da bo tvoj zaslon ostal nepoškodovan in ti v primeru padca ne bo povzročal skrbi. Kaljeno zaščitno steklo je popolnoma varno, saj se razlikuje od običajnega stekla in se ob razbitju ne razleti na manjše, nevarnejše koščke, ampak ostane v enem kosu - le poči in ni več uporabno. Večkrat smo bili že priča, da nam je telefon padel v neugodnih razmerah in še vedno je zaščitno steklo bilo tisto, kateremu smo se zahvalili, da je naš zaslon ostal cel.

Izkoristi ugodnost!

Danes je telefon zelo pomemben del našega vsakdana in zato je tudi pomembno, da je ta zaščiten z ovitki za telefon. Nedelujoč aparat nam čisto nič ne koristi, zato poskrbi za celotno zaščito (ovitek in zaščitno steklo).

Za noben nakup ne bomo računali dostave! Pri nakupu dveh artiklov (primer: ovitek + zaščitno steklo) ti nudimo kar 15% popusta. Celotni znesek poravnaj po predračunu ali Paypalu in si tako pridobi še dodatnih 10% popusta. 


Zdaj pa izkoristi ugodnosti in skoči v našo spletno trgovino po nov ovitek in zaščitno steklo.

 

Imaš vprašanje ali pa potrebuješ le pomoč pri oddaji naročila? Piši nam na elektronski naslov info@ilovemobi.si ali pa nas pokliči na 041 307 842. Z veseljem pomagamo!