Ovitki za Samsung Galaxy S9

Najlepši in najmodernejši ovitki za Samsung Galaxy S9. Novi dizajni, oblike in barve. Za moške in ženske zdaj lahko izbirate med široko paleto ovitkov in etuijev. Preverite ponudbo, ne bo vam žal!

Pred nekaj dnevi je namreč na svet prijokal novi član uspešne Samsungove družine in takoj se je pojavilo tudi vprašanje: Kakšni pa so novi ovitki za Samsung Galaxy S9?


Zakaj ne bi preverili? Enostavno kliknite na zgornjo povezavo "Ovitki za Samsung Galaxy S9" in zase izberite ovitek. Nikakor ne smete pozabiti tudi na zaščitno steklo, saj vam vaš novi telefon lahko kaj hitro zdrsne iz rok. Škoda je lahko precej visoka, saj že sam ekran stane nekaj sto eurov. Kaljeno zaščitno steklo v kombinaciji z ovitki za Samsung Galaxy S9 bo zagotovilo za daljšo življenjsko dobo vašega novega telefona.


Pri nas, v trgovini www.ilovemobi.si med različnimi etuiji in ovitki za Samsung Galaxy S9 lahko najdete tako klasične kot tudi nove oblike zaščite. Plastična zaščita za telefon zagotavlja zares lep izgled. Oblikovalci tekmujejo med sabo, kdo bo ovitek za telefon naredil bolj zanimiv. Med ovitki za Samsung Galaxy S9 pri nas najdete robustne zaščite hudih oblik, s skrivnimi predali za kartice, nogicami za postavljanje v horizontalni položaj, gumirane vogale. Vsekakor široka izbira, a plastika je včasih lahko tudi trda in kaj hitro poči. Zato seveda priporočamo, da med ovitki za Samsung Galaxy S9 izberete mehke soft gel ovitke.Bleščice, potiski, različni dodatki, kot so pentlje, verižice, figurice cofi,... vse to in še več lahko najdete v naši ponudbi.
Dekleta in gospe boste med ovitki za Samsung Galaxy S9 v naši spletni trgovini www.ilovemobi.si lahko izbrale med obilo vrhunskih izdelkov. Preverite, prebrskajte, kajti ovitki za Samsung Galaxy S9 niso več le navadna zaščita, ki jo pač morate namestiti na vaš telefon. Zdaj so postali modni dodatek, ki je enakovreden vaši torbici, čevljem, zapestnici, mašni v laseh. Naša Nina ovitke za vas izbira še posebej natančno. Večino tudi sama preiskusi in če ni z vsakim do potankosti zadovoljna, ga ne uvrstimo v našo ponudbo. Če imate kadarkoli kakšno vprašanje, predlog ali pripombo, jo pokličite na 041/307842 ali pa ji pošljite sporočilo na info@ilovemobi.si. Z veseljem vam bo pomagala z nasvetom.


www.ilovemobi.si smo slovenskim ljubiteljem telefonov Samsung med prvimi ponudili enega najbolj priljubljenih vzorcev ta hip. Ovitki za Samsung Galaxy S9 z vzorcem marmorja so fenomenalnega izgleda. Najkvalitetnejši potisk, ki se ne lušči, že na prvi pogled da vedeti, da ste si privoščili nekaj več. Ponujamo vam le nekaj slik za pokušino, ostalo ponudbo pa preverite v naši trgovini na naslovu www.ilovemobi.si

ovitki za Samsung Galaxy S9 marmor

 

Naslednja modna muha, ki je naša ekipa ni smela izpustiti, so popularni flamingo in unicorn. Ovitki za Samsung Galaxy S9 s takim dodatkom so trenutno najbolj prodajani.

 

ovitki za Samsung Galaxy S9 flamingo

 

Cvetlični vzorci, s katerimi so potiskani ovitki za Samsung Galaxy S9, predstavljajo priljubljeno cvetje in delujejo pomladno, sveže in mladostno. takemu ovitku se ne more upreti nobena ženska, ki kaj da na modo.

Kaj pa moški del populacije?
Usnjeni ovitki za Samsung Galaxy S9 so vrhunske kvalitete. Baseus, Mofi, Goospery in Enkay so le nekatere od priznanih znamk.

 ovitki za Samsung Galaxy S9 usnjeni

 

V zadnjem času so med ovitki za Samsung Galaxy S9 zelo popularni robustni ovitki Sniper. Ti so zaradi sočasne uporabe plastike in gume oziroma gela sicer malo debelejši in težji, a telefon tudi zaščitijo temu primerno. Zelo priročno je tudi izvlečno stojalo, s katerim telefon postavite v ležečo lego za lažji ogled video vsebin.
Če vaš telefon opremite še s pravim zaščitnim steklom, se lahko brez skrbi pridružite tudi najbolj zagnanim adrenalinskim navdušencem.

ovitki za Samsung Galaxy S9 robustni

Preizkusite ga, ne bo vam žal! Ponudbo si oglejte v naši spletni trgovini www.ilovemobi.si. Če boste med ovitki za Samsung Galaxy S9 pri nas našli takega, ki vam je všeč, vam poleg užitka ob nakupu ter kasneje tudi užitka ob uporabi poklanjamo popust. Pri nakupu na blagajni uporabite kodo SOFT5 in vaš etui ali ovitek boste kupili po 5% nižji ceni. Še namig: kodo za popust lahko podarite tudi prijatelju ali prijateljici.


Pomembno! Zaščititi morate tudi ekran telefona.
Ovitki za Samsung Galaxy S9 bodo vaš telefon resda zaščitili pred odrgninami in praskami, vendar pa se zavedajte, da je v bistvu največ stroškov zaradi padcev telefonov iz rok povzročenih na strani ekrana oziroma zaslona. Tega pa lahko enostavno zaščitite tako, da uporabite kaljeno zaščitno steklo, ki se enostavno namesti na ekran. Vaš telefon ni bil ravno poceni, zamenjava počenega ali razbitega ekrana stane celo malo premoženje, tudi par sto evrov ali več. Sodobna kaljena zaščitna stekla so izredno tanka in praktično nevidna. V naši spletni trgovini www.ilovemobi.si si lahko ogledate ponudbo cenovno zelo ugodnih zaščitnih stekel za vaš telefon.