POPULARNI COFKI 

pom_pom_blog_slika_1

Srčkani, ljubki, kosmati, ljubeznivi – so besede, katere opisujejo priljubljen dodatek, ki je kot nevihta vstopil v svet mode. Vse se je začelo s »FENDI« Karla Lagerfelda pred nekaj sezonami, zdaj pa te srčkane kosmate kroglice »bingljajo« povsod. Neverjetno, kako lahko nekaj tako majhnega in preprostega naredi veliko spremembo.

pom_pom_cof_na_torbici

Poleg tega, da jih verjetno že uporabljaš na svojih čevljih, torbicah, puloverjih, denarnicah in kapah, si verjetno tudi že pomislila na ovitek s cofom za telefon. Kdor je bil v zadnjih časih na družbenih omrežjih vsaj malo pozoren, je zagotovo zasledil nekaj najbolj popularnih »verzij« pom pom cofka na ovitkih za telefon.

OD DANES NAPREJ JIH NAJDEŠ TUDI PRI NAS

Naša spletna trgovina www.ilovemobi.si je trenutno prva in edina, ki ponuja ovitek za telefon s cofom za več različnih modelov telefona, blagovnih znamk iPhone, Samsung in Huawei. 

ilovemobi_ponudba_pom_pom_cof

Lahko izbirate tudi med različnimi barvnimi kombinacijami ovitka za telefon ter cofa. Tako boste lahko našli roza, črne, bele in sive cofe, ki so usklajeni s srebrno, črno, zlato in rose gold barvo ovitka. Ker prihaja poletje, ki je čas za razkazovanje svojih modnih dodatkov vam za lažjo odločitev ponujamo kupon kodo POM5, ki jo vpišete ob zaključku nakupa na blagajni.