POKLIČITE NAS
041 307 842

0Item(s)
0 izdelkov Košarica

Product was successfully added to your shopping cart.

Pogosta vprašanja

Pozdravljeni!

Verjetno vam kakšna zadeva ni jasna in zato ste se znašli na strani, kjer dobite vse odgovore na pogosta vprašanja, katere zastavljajo stranke in obiskovalci naše spletne strani I LOVE MOBI.

Koliko znašajo stroški pošiljanja?

V primeru plačila po predračunu je dostava po vsej Sloveniji brezplačna. V kolikor ste se odločili plačati po povzetju, je strošek simboličen: 0,70€.

Artikel sem prevzel/a in mi ni všeč oz. je z njim nekaj narobe. Ali ga lahko vrnem/zamenjam?

V situaciji, ko naročite napačen izdelek, kateri ne ustreza vašemu telefonu, ga lahko enostavno vrnete ali zamenjate v roku, ki je določen v Pogojih poslovanja. V kolikor je artikel poškodovan, se lahko brez vprašanj vrne in se vam odobri dobropis ali vrne celoten znesek nakupa. Če prejmete poškodovan artikel oz. artikel z napako, ga lahko zamenjate ali vrnete. V tem primeru vam povrnemo celoten znesek nakupa.

Kako plačam paket?

Pri nas je možno plačilo po predračunu, s sistemom Paypal ali plačilo po povzetju. Če ste se odločili za plačilo po povzetju, enostavno poravnate celotni znesek dostavni službi, ko vam ta pošiljko dostavi na dom. V primeru plačila po predračunu boste prejeli vse potrebne podatke za plačilo (TRR, podatki podjetja, sklic, namen plačila) na svoj elektronski naslov v potrditvenem mailu, ki vam ga bomo poslali po uspešno oddanem naročilu. Po poravnanem znesku nam pošljite potrdilo o plačilu na info@ilovemobi.si in vaše naročilo bo tako odposlano hitreje. V nasprotnem primeru paket odpošljemo, ko je poravnan znesek viden na našem bančnem računu.

Kupon za popust ni upoštevan?

Preprosto ponovno vpiši KODO popusta na blagajni v za to namenjeno okence in klikni OK oziroma POTRDI in ta se bo avtomatsko obračunal in odštel od celotnega zneska nakupa. Upoštevan popust oz. koda za popust je vidna tudi na potrdilu plačila, katerega prejmeš po opravljenem nakupu na svoj elektronski naslov.

Kupon za popust ni več veljaven?

Vsaka KODA za popust je časovno omejena in ni veljavna, ko preteče datum akcije. Datum akcije je naveden na naših pasicah (bannerjih) na Facebook strani oziroma na naši spletni strani ilovemobi.si, odvisno, kje je bila akcija oz. koda za popust objavljena.

Ne znam oddati naročila!

S tvoje strani pričakujemo, da si najprej izbereš artikel, ki ti je seveda všeč. Nato enostavno klikni na artikel in ta se ti bo odprl v novem zavihku. V tem zavihku klikni DODAJ V KOŠARICO in odprlo se ti bo novo pogovorno okno pri katerim imaš na voljo NADALJUJ Z NAKUPOM ali NA BLAGAJNO. Če si izbral prvo možnost, enostavno ponovi začetni postopek, če pa si kliknil NA BLAGAJNO, te ta popelje na plačilo in izbiro dostave. Na blagajni izberi plačilo (plačilo po povzetju, plačilo po predračunu ali plačilo po Paypalu), nato pa izberi še dostavo. Tvoje naročilo je zdaj oddano.

Oddal/a sem naročilo, kdaj lahko pričakujem paket?

Vsa naročila po povzetju ali plačana s Paypalom, oddana ob delavnikih do 15. ure, bodo praviloma poslana še isti delovni dan.

Vsa naročila po povzetju ali plačana s Paypalom, oddana ob dela prostih dneh, bodo praviloma poslana naslednji delovni dan.

Vsa naročila s plačilom po predračunu bodo praviloma poslana na dan prejema sredstev na naš bančni račun.

Zaradi narave zalog, različnih postopkov na strani carine ali špediterja, si pridržujemo pravico do dostave v 12 delovnih dneh. V primeru, da bo predvideni rok dostave daljši od običajnega, bomo kupca o tem nemudoma obvestili s sporočilom na elektronski naslov.

Ali je izdelek točno tak, kot ga prikazuje slika?

Na splošno so vsi izdelki videza, kot ga prikazujejo slike pri posameznih artiklih. Razlikujejo se lahko izpisane barve na vašem zaslonu, saj uporabljamo različne tipe in vrste zaslonov/monitorjev pri katerih prihaja do barvnih sprememb.

Lahko naročene artikle osebno prevzamem?

Ta trenutek osebni prevzem žal ni možen.

Potrebujem pomoč za izbiro ovitka/etuiji, ker ne vem točno, kateri tip telefona imam. Mi lahko pomagate?

V takih primerih vam bomo z veseljem pomagali, prosimo pokličite nas na mobilno številko 041 307 842 ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo na info@ilovemobi.si